A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

До уваги сільгоспвиробників

Дата: 21.05.2020 08:19
Кількість переглядів: 614

Наполегливо просимо дотримуватися вимог чинного природоохоронного та санітарного законодавства України, санітарних норм і правил під час проведення сільгоспвиробниками (орендарями) робіт з застосування пестицидів і агрохімікатів, суворо додержуватись регламентів зберігання, транспортування та застосування засобів захисту рослин, інформувати місцеву адміністрацію, асоціацію фермерів, бджолярів та інших, у визначеному законодавством порядку, згідно з вимогами ДСП 382-96 та «Інструкції щодо попередження та ліквідації хвороб і отруєнь бджіл».

На даний час в Україні поводження з хімічними засобами захисту рослин регламентовано законами України «Про пестициди і агрохімікати», «Про захист рослин», Переліком пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні, і доповненнями до нього, ДСП 8.8.1.2.001-98 «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» та ДСП 382-96 «Державні санітарні правила авіаційного застосування пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві України». 

Окрім того, згідно з ст. 37 Закону України «Про бджільництво» фізичні та юридичні особи, які застосовують засоби захисту рослин для обробки медоносних рослин, зобов’язані не пізніше ніж за три доби до початку обробки через засоби масової інформації попередити про це пасічників, пасіки яких знаходяться на відстані до десяти кілометрів від оброблюваних площ. При цьому повідомляється дата обробки, назва препарату, ступінь і строк дії токсичності препарату.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь