A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Розпорядження міського голови Полонської міської ради ОТГ №154 Про внесення змін у розпорядження «Про обмежувальні та інші організаційні заходи в умовах карантину на території Полонської міської ОТГ» від 06.04.2020 року №121/2020-р

Дата: 05.05.2020 15:21
Кількість переглядів: 1701

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування»,  на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року №211 зі змінами, внесеними Постановою КМУ від 29 квітня 2020 року №313, з урахуванням протокольного рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №13 від 30.04.2020 року), позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №6 від 04.05.2020 року), позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Полонської міської ради ОТГ (протокол №11 від 05.05.2020 року), а також акту Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області №22/27.01-04/044 від 05.05.2020 року, внести наступні зміни у розпорядження міського голови «Про обмежувальні та інші організаційні заходи в умовах карантину на території Полонської міської ОТГ» від 06.04.2020 року №121/2020-р:

 

  1. Абзац перший підпункту 8 пункту 1 після слів «в т.ч. ринку Полонського РайСТ» доповнити словами «(окрім частини території ринку, на якій реалізовуються агропродовольчі товари)», а також після слів «виносну торгівлю,» доповнити словами «торгівлю живими тваринами та птицею».

 

  1. Доповнити розпорядження пунктами 11, 12, 13 такого змісту:

«11. Начальнику Полонського районного управління Голоного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Онофрійчуку В.П. з 05.05.2020 року:

11-1. Організувати шоденне проводення перевірок за дотриманням на ринку   реалізаторами  агропродовольчих таварів   неухильного виконання санітарних та  протиепідемічних вимог, встановлених Постановою Головного Державного санітарного лікаря України  від 27.04.2020 року №14 «Щодо протидії поширенню короновірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на продовольчих ринках». 

 

11-2. Забезпечити присутність не менш як двох працівників Держпродспоживслужби на ринку Полонського РайСТ протягом усього часу його роботи та проведення ними позапланових перевірок, зазначених в пункті  

 

12. Голові правління Полонського РайСТ Мельнику О.І. з 05.05.2020 року забезпечити:   

12-1. Тимчасовий (на період карантину) розпорядок роботи частини території ринку, на якій реалізовуються агропрдовольчі товари:

понеділок - санітарний день (проведення комплексу дезінфекційних заходів);

вівторок – робочий день;  

середа – робочий день;  

четвер – робочий день;  

п’ятниця - санітарний день (проведення комплексу дезінфекційних заходів);

субота – робочий день;  

неділя – робочий  день.

 

12-2. Пропускний режим на територію ринку відповідно до карантинних вимог.

           

12-3. З метою убезпечення мешканців об’єднаної територіальної громади від можливого зараження коронавірусною хворобою COVID-19, на період карантину, заборонити  реалізацію на території ринку агропродовольчих товарів реалізаторами таких товарів з інших районів Хмельницької області та інших регіонів України.

 

12-4. Розмістити на період карантину на вході до ринку інформаційні стенди, на яких висвітлити основні вимоги щодо дотримання карантинних обмежень під час роботи частини території ринку, на якій реалізовуються агропрдовольчі товари.

         Періодично доносити дану інформацію до реалізаторів агропродовольчих товарів та відвідувачів ринку через систему аудіооповіщення.

 

13. Старостам (в.о. старост) старостинських округів Полонської міської ОТГ:  13-1. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів сільських населених пунктів об’єднаної громади щодо дотримання необхідних  епідемічних заходів під час перебування на ринку Полонського РайСТ для забезпечення особистої безпеки і здоров’я громадян, та неухильного виконання Постанови Головного Державного санітарного лікаря України  від 27.04.2020 року №14 «Щодо протидії поширенню короно вірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на продовольчих ринках», з метою недопущенням випадків стихійної торгівлі навколо території ринку, недопущення скупчення людей та можливого зараження ними коронавірусною інфекцією.

 

13-2. Не допускати торгівлю на «стихійних ринках» на території старостинських округів.

         У випадку утворення «стихійного ринку» в тому чи іншому сільському населеному пункті обєднаної громади негайно повідомляти про це районне відділення поліції.  

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кулінського О.Ю.

 

 

Міський  голова                                                              Франц  СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь