Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Розпорядження міського голови №137 від 16.04.2020 "Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів щодо дотримання вимог карантину на території Полонської міської ОТГ"

Дата: 16.04.2020 11:32
Кількість переглядів: 1493

Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування»,  статтею 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року №211 зі змінами, протокольного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Полонській райдержадміністрації (протокол №4 від 16 квітня 2020 року), з метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території Полонської міської ОТГ коронавірусної хвороби COVID-19:

 

  1. Заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, з 00:00 годин 19 квітня 2020 року до 24:00 години 19 квітня 2020 року.

 

  1. Для проведення санітарно-протиепідемічних заходів приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів призупинити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, встановивши санітарний день, з 00:00 годин 20 квітня 2020 року до 24:00 години 20 квітня 2020 року.

Фото без опису

  1. Протягом 19-20 квітня 2020 року забезпечити контроль щодо дезінфекції транспортних засобів, які задіяні для довозу медичних працівників до місць роботи та провести додаткові заходи з санітарної обробки комунальних доріг, вулиць, тротуарів та прилеглих до них територій, по яких найчастіше пересуваються мешканці громади.
  2. Попередити керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.

 

  1. Начальнику Полонського відділення  поліції  Шепетівського відділу   ГУ НП у Хмельницькій області Гаврилюку Д.П. забезпечити неухильне виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» від 11 березня 2020 року №211 зі змінами та розпоряджень міського голови, що стосуються карантинних обмежень на території Полонської міської ОТГ.

 

6.   Контроль за виконанням покласти на першого заступника міського голови Кулінського О.Ю.

 

 

 

Міський  голова                                                            Франц  СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних