A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Розпорядження міського голови Полонської міської ради ОТГ №_94/2020-р від 16.03.2020

Дата: 16.03.2020 17:13
Кількість переглядів: 8111

Керуючись законом України Про місцеве самоврядування”,  враховуючи рекомендації розпорядження голови обласної державної адміністрації від 13.03.2020 року №252/2020-р ”Про організаційні заходи в умовах карантину на території Хмельницької області”,   статті 30 Закону України ”Про захист населення від інфекційних хвороб”, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 ”Про запобігання поширенню на території України корона-вірусу СОVID-19”, з метою запобігання поширенню на території Полонської міської ради ОТГ коронавірусу СОVID-19 та з урахуванням  позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзви­чайних ситуацій від 12 березня 2020 року № 3:

 

1.      17 березня 2020 року з 00.00 на період проведення карантинних заходів,  тимчасово зупинити роботу наступних об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих на території Полонської міської ради ОТГ, до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів:

  •  кінотеатрів,   музеїв,   бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;
  •  дитячих розважальних центрів, майданчиків, у тому числі спортивних;
  •  фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів;
  • усіх магазинів, крім продуктових та аптек;
  •  ринків  (крім банків та АЗС);
  •  ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек.
  1. Попередити керівників закладів, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність за невиконання цього розпоряд-ження згідно з чинним законодавством України.Фото без опису

3. Забезпечити неухильне виконання алгоритму запровадження протиепідемічних заходів для запобіганню поширенню СОVID-19 та алгоритму першочергових дій територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області із ліквідації можливих ситуацій, пов’язаних з ймовірним та/або підтвердженими випадками гострої респіраторної хвороби, викликаної коронавірусом СОVID-19 (додаток № 1).

4. Провести інформаційну роботу з керівниками основних релігійних організацій щодо можливості переведення служб, мес та служінь у максимально дистанційний варіант та забезпечення виконання постанови КМУ від 11 березня 2020 року № 221.

5. Скасувати проведення масових заходів в закладах що належать до сфери управління, провести інформаційну роботу та рекомендувати власникам і керівникам кінотеатрів, театрів, клубів, музеїв та іншим закладам культури та дозвілля припинити роботу на період карантину.

6. Забезпечити проведення посиленого моніторингу стану захворюваності та контролю виконання санітарно-епідемічних заходів, своєчасне подання голові тимчасової протиепідемічної комісії при облдержадміністрації інформації та пропозицій для прийняття ефективних управлінських рішень.

7. Забезпечити готовність комунальних закладів охорони здоров’я для надання медичної допомоги особам, які відповідають визначенню випадку захворюванню на коронавірус, підтримання необхідного запасу засобів медичного призначення, захисного одягу, засобів захисту органів дихання, профілактичних препаратів, дезінфекційних засобів тощо.

8. Провести роботу з керівниками установ та організацій, ринків усіх форм власності щодо забезпечення проведення дезінфекції приміщень та територій відповідно до рекомендації ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України».

 9. Забезпечити контроль   щодо дезінфекції транспортних засобів громадського користування та місць з масовим перебуванням людей (вокзалів, станцій, ринків, супермаркетів, розважальних центрів, тощо).

      10. Скасувати або максимально перевести наради та засідання в телефонний режим або режим відеоконференції та тимчасово припинити особисті прийоми громадян.

      11. Запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику.

      12. Максимально обмежити пересування громадян між населеними пунктами, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби.

      13. Підприємствам, установам, організаціям Полонської міської ради ОТГ, з урахуванням даного розпорядження провести відповідні заходи, щодо їх функціонування в умовах карантину.

      14. Контроль за виконанням  даного розпорядження покласти  на першого заступника Полонської міської  ради ОТГ Кулінського О.Ю.

 

 

         Міський  голова                                    Франц  СКРИМСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь