Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 17.02.2020 14:03
Кількість переглядів: 983

15 лютого в Україні відзначали День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 31-у річницю виведення військ з Афганістану.

Щоб вшанувати мужність воїнів, яким довелось нести нелегку військову службу під час локальних війн, що вирували у різних країнах світу, з глибоким сумом згадати тих, хто загинув у тих війнах 15 лютого 2020 року у міському Будинку культури відбулись урочисті заходи.

На урочистості зібрались воїни-інтернаціоналісти на чолі з головою районної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Віктором Чудіновим, запрошені та представники громадськості. Участь в заході також взяли керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади Олександр Коблай, керівник апарату районної державної адміністрації Алла Кашперська, голова районної ради Олег Янчук та голова районної ради Організації ветеранів України Валентин Жухевич. Фото без опису

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про воїнів, які віддалисвоє життя, виконуючи військовий обов’язок.

Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади, учасник бойових дій в Афганістані Олександр Коблай від імені міського голови Франца Скримського, депутатів Полонської міської ради ОТГ, членів її виконавчого комітету та працівників апарату виконавчого комітету ради передав найщиріші вітання воїнам-інтернаціоналістам з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, наголосивши на тому що воїни-інтернаціоналісти є взірцем патріотизму та служіння народу і державі у наші дні.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 31-ї річниці виведення військ з Афганістану окремим воїнам-інтернаціоналістам були вручені нагороди – медалі, грамоти та подяки Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), грамоти Хмельницької обласної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів), а також спільні грамоти Полонської міської об’єднаної територіальної громади, райдержадміністрації та районної ради з врученням цінних подарунків.

Від імені Полонської районної організації УСВА (воїнів-інтернаціоналістів), яка протягом тривалого часу опікується Полонським реабілітаційним центром «Щасливе дитинство», Олександр Коблай вручив для керівника центру Анатолія Іванова кулер для питної води, який був вкрай необхідний для потреб дітей, що перебувають у центрі. Зі словами вдячності юна мешканка центру вручила письмову подяку центру керівнику районної організації УСВА Віктору Чудінову.

Автор та виконавець пісень, учасник бойових дій в Афганістані Леонід Мицак подарував присутнім свої творчі номери.

По завершенню урочистих заходів, до памятних знаків на Алеї Слави загиблим землякам в зоні проведення АТО та ООС та до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам учасники заходу поклали вінки та квіти.

Завершились заходи проведенням поминальної панахиди за загиблими та померлими воїнами-інтернаціоналістами.

 

Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних