Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Побудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти у школі – запорука надання якісних освітніх послуг

Дата: 29.01.2020 16:38
Кількість переглядів: 669

Реформування освітньої галузі передбачає формування нової освітньої траєкторії розвитку закладу освіти з тим аби забезпечити надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти в контексті Нової української школи.

 Фото без опису
Тому керівники закладів загальної середньої освіти Полонської громади, розуміючи значимість нововведень та відповідальність за налагодження системи забезпечення якісної освіти у школі, задаються питаннями знаходження оптимальних шляхів, інструментарію для формування сучасного освітнього середовища.

Які кроки має зробити директор школи, яким має бути алгоритм його діяльності, щоб організувати роботу колективу для осучаснення освітнього простору в закладі загальної середньої освіти, щоб побудувати внутрішню ефективну систему забезпечення якості освіти. Для того, щоб знайти відповіді на виклики сьогодення відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради було зініційовано зустріч із працівниками управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області. Нарада відбулася           28 січня 2020 року в приміщенні Будинку культури.

Валерій Олійник,  начальник управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, Оксана Отрошко, головний спеціаліст відділу інституційного аудиту УДСЯО в Хмельницькій області та Вікторія Волик, завідувач сектору інформаційно-організаційного забезпечення УДСЯО в Хмельницькій області, надали керівникам закладів освіти, їх заступникам з навчально-виховної роботи Полонської, Понінківської громад та Полонського району детальну інформацію щодо основних засад функціонування ДСЯО, окреслили коло вимог законодавства щодо забезпечення належного надання освітніх послуг, формування сучасного освітнього простору. 

Віталій  Сітарський, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради  висловив сподівання на подальшу співпрацю з Державною службою якості освіти та визначення спільних орієнтирів у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти у школах громади.

На завершення зустрічі керівники закладів освіти мали змогу обговорити новоприйнятий документ «Абетка для директора» (К, 2020) та отримати відповіді на запитання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних