A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Корисна інформація

Дата: 29.01.2020 13:28
Кількість переглядів: 522

Відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 31.03.2015 №466/5 «Про деякі питання надання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» визначено, що виписки, витяги та довідки в паперовій та електронній формах мають однакову юридичну силу.

Безоплатний доступ до актуальних на момент запиту відомостей Єдиного державного реєстру забезпечується через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру шляхом їх пошуку, перегляду копіювання та роздрукування.

Для одержання в електронному вигляді інформації з ЄДР заявнику необхідно:

- отримати електронний цифровий підпис (у разі подання запиту через реєстраційний портал);

- подати запит про надання виписки, витягу або довідки в якому вказуються критерії пошуку для їх формування за допомогою Реєстраційного порталу або офіційного веб-сайту розпорядника Єдиного державного реєстру.

До запиту про надання відомостей з Єдиного державного реєстру додаються:

1) через Реєстраційний портал:

- відсканований документ, що підтверджує повноваження представника – у разі подання запиту про надання виписки, витягу та довідки уповноваженою особою;

- відсканований документ (копія квитанції, виданої банком, копія платіжного доручення з відміткою банку, квитанція з платіжного термінала або квитанція (чек) з поштового відділення зв’язку), що підтверджує внесення плати за отримання відомостей з Єдиного державного реєстру – інформація про внесення плати за отримання відповідних відомостей з використанням платіжних систем через Інтернет.

Кожний електронний документ, що падається через Реєстраційний портал, засвідчується електронним цифровим підписом запитувача. Виписка, витяги та довідки в електронній формі на запит, поданий через Реєстраційний портал, засвідчуються електронним цифровим підписом державного реєстратора.

Виписки, витяги та довідки на запит, поданий через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру, формуються за допомогою програмних засобів ведення Єдиного державного реєстру та надаються в електронній формі через офіційний веб-сайт розпорядника Єдиного державного реєстру в режимі реального часу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь