Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

До відома жителів Полонської територіальної громади

Дата: 22.08.2024 13:37
Кількість переглядів: 87

КП ПМР «Благоустрій» повідомляє, що рішенням виконавчого комітету Полонської  міської ради Шепетівського району Хмельницької області № 177 від 27.06.2024 р. «Про визначення переможця та затвердження протоколу засідання конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади», КП ПМР «Благоустрій» визначене переможцем конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади строком на 12 місяців з 01.07.2024 р. по 30.06.2025 р.

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», надання житлово-комунальних послуг здійснюється виключно на договірних засадах. Договори про надання житлово-комунальних послуг укладаються відповідно до типових або примірних договорів, затверджених Кабінетом Міністрів України або іншими уповноваженими законом державними органами відповідно до закону.                       

Сттатею 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» передбачено, що споживачі зобов’язані укласти договір про управління побутовими відходами з виконавцем послуги з управління побутовими відходами, визначеним у встановленому законодавством порядку. Істотні умови договору між виконавцем  та споживачем послуг з управління побутовими відходами визначаються відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та типових договорів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 8 серпня 2023 р. № 835.

Відповідно до ч. 5 ст.13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», у разі якщо співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір (крім послуг з постачання та розподілу природного газу і послуг з постачання та розподілу електричної енергії), з ними укладається індивідуальний договір про надання комунальної послуги, що є публічним договором приєднання.

 

Згідно ст. 634 Цивільного кодексу України договором приєднання є договір, умови якого встановлені однією із сторін у формулярах або інших стандартних формах, який може бути укладений лише шляхом приєднання другої сторони до запропонованого договору в цілому. Друга сторона не може запропонувати свої умови договору.

У зв’язку з цим та на виконання вимог Закону України «Про управління відходами», Закону України «Про захист персональних даних», враховуючи норми  постанови Кабінету Міністрів України від 08.08.2023 № 835 «Про затвердження Правил надання послуги з управління побутовими відходами та типових договорів про надання послуги з управління побутовими відходами» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634,641,642 Цивільного Кодексу України  КП  ПМР «Благоустрій» публікує  публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуги з управління побутовими відходами (далі – Договір) для споживачів – власників (співвласників, користувачів) житлових та нежитлових приміщень в багатоквартирному будинку, інших об’єктів нерухомого майна, які отримують послуги для задоволення власних потреб, а також для забезпечення господарських, технологічних (власних) потреб багатоквартирного будинку в цілому.                                                                                                        

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на веб-сайті Полонської міської ради pol-otg.gov.ua співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та та не уклали з виконавцем комунальної послуги відповідний договір.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, які фактично користуються послугами з  управління побутовими відходами або зверталися до КП ПМР «Благоустрій» для отримання вказаних послуг, вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов публічного індивідуального договору.

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Для фізичних осіб, які до моменту опублікування цього Договору не користувалися послугами Виконавця, підтвердженням повного та безумовного акцептування (приєднання) Договору є беззастережне прийняття його умов та здійснення останнім плати за надані послуги.

Адміністрація КП ПМР «Благоустрій»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних