Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Протокол № 1 засідання конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади

Дата: 17.06.2024 11:40
Кількість переглядів: 148

Протокол № 1

засідання конкурсної комісії

з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади

 

14 червня 2024 року  -  10 година 00 хвилин                                     Місто Полонне

Склад комісії:

Яськов Віктор Михайлович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутній)

  • голова конкурсної комісії, перший заступник Полонського міського голови;

Прядко Сергій Васильович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутній)

  • заступник голови конкурсної комісії, заступник Полонського міського голови;

Янчук Олег Миколайович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутній)

  • секретар конкурсної комісії, спеціаліст І категорії юридичного відділу виконавчого комітету Полонської міської ради;

Нарожний Сергій Сергійович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній відсутній)

  • секретар Полонської міської ради;

Гулак Вадим Григорович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутній)

  • начальник відділу комунальної власності та інфраструктури;

Сергійко Тетяна Миколаївна

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутня)

  • начальник відділу економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності та енергетичного менеджменту виконавчого комітету Полонської міської ради;

Пасіщук Віктор Вікторович

(Необхідне відмітити прописом присутній/відсутній присутній)

  • начальник відділу благоустрою та екології виконавчого комітету Полонської міської ради.

 

Комісія правомочна проводити своє засідання розглядаючи питання порядку денного та приймаючи рішення.

 

Комісія створена рішенням виконавчого комітету Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади від 29 лютого 2024 року № 49 «Про організацію та проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади».

 

СЛУХАЛИ:

Склад комісії про порядок денний конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ВИСТУПИЛИ:

Яськов Віктор Михайлович – перший заступник Полонського міського голови, який проінформував, що рішенням виконавчого комітету від 29 лютого 2024 року за № 49, було розпочато процедуру проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади, утворено конкурсну комісію, затверджено Положення про неї та затверджено відповідну конкурсну документацію.

Також даним рішенням оголошено конкурс з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади, організатором якого став виконавчий комітет Полонської міської ради дата та час проведення якого визначена: 14.06.2024 року о 10 годині 00 хвилин. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій був до 17 години 00 хвилин 13 червня 2024 року.

Обговоривши дане питання колегіально внесена пропозиція затвердити порядок денний комісії з двох питань:

ВИРІШИЛИ:

Затвердити Порядок денний комісії з наступних питань:

Порядок денний

1. Про розкриття конкурсних пропозицій з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

2. Про оцінку конкурсних пропозицій та прийняття рішення про результати проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ГОЛОСУВАЛИ:     

«За»  – 6 (шість) «Проти» – 0 (нуль) «Утримались» – 0 (нуль)

Рішення прийнято/не прийнято

По першому питанню порядку денного:

СЛУХАЛИ:

Розгляд питання щодо розкриття конкурсних пропозицій з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ВИСТУПИЛИ:

Янчук О.М. проінформував, що в межах визначеного строку подання конкурсних пропозицій – до 13 червня 2024 року, для участі в конкурсі надійшла одна заява та конкурсна пропозиція в окремому конверті від Комунального підприємства Полонської міської ради «Благоустрій» (Код ЄДРПОУ: 39179627).

(Янчук О.М. розкриває конверт та перевіряє наявність всіх поданих документів, та передає голові комісії з метою огляду всім складом комісії).

Всі необхідні документи в наявності, розрахунок ціни надання послуги подано.

В Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань перевірено наявність у Комунального підприємства Полонської міської ради «Благоустрій» відповідного КВЕДу на здійснення економічної діяльності зі збирання та перевезення побутових відходів.

Прядко С.В.: запропонував прийняти конкурсну пропозицію Комунального підприємства Полонської міської ради «Благоустрій» та допустити до участі в конкурсі.

 

ВИРІШИЛИ:

Прийняти конкурсну пропозицію Комунального підприємства Полонської міської ради «Благоустрій» (Код ЄДРПОУ: 39179627) та допустити до участі в конкурсі з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ГОЛОСУВАЛИ:     

«За»  – 6 (шість) «Проти» – 0 (нуль) «Утримались» – 0 (нуль)

Рішення прийнято/не прийнято

По другому питанню порядку денного:

СЛУХАЛИ:

Розгляд питання щодо оцінки конкурсних пропозицій та прийняття рішення про результати проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ВИСТУПИЛИ:

            Янчук О.М., повідомив присутній склад комісії, що відповідно до абзацу 2 пункту 33 «Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 25 серпня 2023 року № 918 передбачено, що у разі коли в конкурсі взяв участь тільки один учасник і конкурсною комісією прийнято рішення щодо визначення його переможцем конкурсу, строк, на який він визначається переможцем конкурсу на певній території територіальної громади, повинен становити 12 місяців, після чого організатором конкурсу, проводиться новий конкурс.

 

ВИСТУПИЛИ:

  Яськов В.М. – перший заступник Полонського міського голови повідомив, що Комунальне підприємство Полонської міської ради «Благоустрій» має реальну здатність та практичну можливість виконувати належним чином функцію на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

Прядко С.В.: в нас альтернативи не має, пропоную в даній ситуації, визначити переможцем конкурсу Комунальне підприємство Полонської міської ради «Благоустрій», з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ВИРІШИЛИ:

Визначити переможцем конкурсу Комунальне підприємство Полонської міської ради «Благоустрій» (Код ЄДРПОУ: 39179627), з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

Винести на розгляд засідання виконавчого комітету Полонської міської ради даний протокол засідання конкурсної комісії щодо розгляду питання з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Полонської міської територіальної громади.

 

ГОЛОСУВАЛИ:     

«За»  – 6 (шість) «Проти» – 0 (нуль) «Утримались» – 0 (нуль)

Рішення прийнято/не прийнято

ПІДПИСИ                                                                                                                                присутнього складу комісії

Голова конкурсної комісії

 

підпис

 Віктор ЯСЬКОВ

 

 

 

Заступник голови конкурсної комісії

 

підпис

Сергій ПРЯДКО

 

 

 

Секретар конкурсної комісії

підпис

        Олег ЯНЧУК

 

 

 

 

 

 

Члени конкурсної комісії

відсутній

Сергій НАРОЖНИЙ

 

 

 

 

підпис

Вадим ГУЛАК

 

 

 

 

підпис

Тетяна СЕРГІЙКО

 

 

 

 

підпис

Віктор ПАСІЩУК

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних