A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

В УКРАЇНІ РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ НА ПРОБНЕ ЗНО-2020

Дата: 15.01.2020 09:46
Кількість переглядів: 516

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі – пробне ЗНО) проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Реєстрація для участі у пробному ЗНО учасників Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з 03 до 24 січня 2020 року.Фото без опису

Особи, які проживають на території інших областей України, можуть зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Учасниками пробного ЗНО є особи, які зареєструвалися для його проходження та здійснили оплату.

Вартість участі в одному пробному зовнішньому оцінюванні складає 150 грн.. Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 10 жовтня 2019 року №139 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році» пробне ЗНО відбудеться:

21 березня 2020 року – з української мови і літератури;

28 березня 2020 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест лише з одного навчального предмета.

Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, здійснюється на підставі заяв таких осіб, що створюються за допомогою сервісу «Особистий кабінет» учасника пробного ЗНО.

У заяві має бути вказана така інформація про особу: прізвище, ім’я, по батькові; дата народження; місце проживання; контактний телефон; електронна адреса (за наявності); категорія учасника; перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту; населений пункт, де особа проходитиме пробне ЗНО (з переліку, установленого регіональним центром).

Особи, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах проходження пробного ЗНО, повинні вказати про них під час реєстрації:

-   присутність перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне ЗНО;

-   надання перед початком проведення пробного ЗНО в аудиторії тексту промови інструктора;

-   надання можливості використання слухового апарата, імпланта;

-  надання в письмовій (друкованій) формі озвучених текстів до завдань, що спрямовані на перевірку сформованості вмінь і навичок, необхідних для розуміння мови на слух (аудіювання);

-    надання можливості використання оптичного збільшувача (лупи) або електронного збільшувача;

-    надання зошитів із завданнями та бланків відповідей, надрукованих кеглем шрифту 16 пунктів;

-    надання можливості виконання роботи в аудиторії, що розташована на першому поверсі.

Для реєстрації особи, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, необхідно:

-    зайти на сторінку реєстрації на пробне ЗНО;

-   заповнити реєстраційну форму, вибрати предмети пробного ЗНО, створити свою персональну сторінку “Особистий кабінет”;

-   з персональної сторінки роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО (на кожен вибраний учасником предмет квитанція роздруковується окремо);

-   на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України або в установах інших учасників фінансових послуг до 27 січня 2020 року (включно).

Факт зарахування коштів можна перевірити на своїй персональній сторінці «Особистий кабінет». Зарахування коштів на рахунок Вінницького регіонального центру відбувається протягом п’яти робочих днів з дня оплати послуги за участь у пробному ЗНО. Реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок ВРЦОЯО. Протягом періоду реєстрації особа може додати предмет пробного ЗНО.

Не пізніше ніж за два тижні до проведення пробного ЗНО (до 02 березня 2020 року) особа отримує доступ до інформації про місце та час проходження пробного ЗНО. Інформування здійснюється у формі запрошення на пункт проведення пробного ЗНО, яке необхідно роздрукувати зі своєї персональної сторінки «Особистий кабінет».

При вході до пункту проведення пробного ЗНО учасник повинен пред’явити такі документи: запрошення; паспорт (свідоцтво про народження) або інший документ, що посвідчує особу.

Звертаємо Вашу увагу на те, що у разі неучасті особи у пробному ЗНО сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати примірник зошита, звернувшись у триденний термін за адресою, указаною в запрошенні.

Оголошення правильних відповідей на сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде розміщено 24 березня 2020 року – українська мова і література; 31 березня 2020 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, німецька, французька, іспанська мови.

Оприлюднення в "Особистих кабінетах" учасників результатів пробного ЗНО відбудеться 27 березня 2020 року – з української мови і літератури;
03 квітня 2020 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

В Українському центрі оцінювання якості освіти наголошують, що реєстрація на пробне ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Крім того, результати пробного ЗНО не будуть зараховувати як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використовувати для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання дає можливість:

-  ознайомитися зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам Програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року;

-    пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

-   дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування, що будуть розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у визначений час;

-    отримати результат пробного тестування за допомогою спеціального сервісу (за бажанням);

-    психологічно налаштуватися на проходження зовнішнього незалежного оцінювання;

-    навчитися ефективно розподіляти час;

-    оцінити свій рівень навчальних досягнень.

За інформацією з сайту Вінницького регіонального центру 

оцінювання якості освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь