A A A K K K
для людей із порушенням зору
Виконавчий комітет
Полонської міської ради територіальної громади
Хмельницька область, Шепетівський район
Офіційний сайт
40220859@mail.gov.ua
тел: 2-01-40; 0979110328

Триває проведення роз’яснювальної роботи…..

Дата: 25.05.2021 11:49
Кількість переглядів: 434

Спільно з  працівниками  Полонської  ДПІ  та інспектором з питань дотримання законодавства про працю Полонської міської ради ОТГ відбулась зустріч з представниками бізнесу націлена на подолання незадекларованої зайнятості, обговорення питань застосування електронних сервісів ДПС, надання звітності в електронному вигляді, упорядкування податкового боргу та порядку списання сум недоїмки з єдиного внеску,  застосування штрафів і пені, нарахованих на такі суми, про переваги застосування програмних РРО, боротьба з виплатою заробітної плати у «конвертах» та також задекларованої  найманої  праці.

      Проведено роз’яснювальну роботу серед  суб’єктів підприємницької діяльності щодо  боротьби з виплатою заробітної плати у «конвертах» та  реалізації гарантій оплати праці.       Попереджено, що  при виплаті заробітної плати СПД  повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

 «Кожен найманий працівник має право вимагати від роботодавця виплати гідної та легальної заробітної плати. Кожна гривня податку із заробітної плати, що надійде до бюджету, впливає на забезпечення пенсії у майбутньому. А загалом задекларована наймана праця – це кошти у бюджеті, фінансова самодостатність у громаді та достаток у сім’ї», - наголошувалося під час  проведення роз’яснювальної роботи. Фото без опису

      Під час заходу інспектором з  дотримання трудового законодавства роз’яснювалось  про переваги офіційного працевлаштування, неприпустимість допуску до роботи без належного оформлення трудових відносин. Податківці акцентували увагу, що найбільш ефективний спосіб спілкуватися з податковою службою та виконувати податкові зобов’язання – через Електронний кабінет. Електронні сервіси ДПС допоможуть своєчасно отримувати необхідну інформацію.

  Інформаційна кампанія триває з урахуванням обов’язкового дотримання вимог постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та від 20.05.2020 №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь